BehandlingarSvensk klassisk massage är en djupgående massage som minskar  muskelspänningar i kroppen. Hjälper bland annat vid träningsvärk och ökar cirkulationen i kroppen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom sänker massage nivån av stresshormoner i kroppen som gör att du känner dig mer avslappnad.
 

Pris: 30 minuter 
            45 minuter 

         60 minuter 
 

Energimagnetmassage är en blandning av energimassage - klassisk massage - magnetterapi. Magnetterapi innebär att man arbetar med 2 japanska magnetrullar som ger en djup och skön avslappning. Massagen är en förebyggande friskvårdsbehandling som är bra för onda ryggar, spända axlar och nacke, om man är stressad och trött. Utförs sittande på en massagestol med kläder på.

Pris: 
 

Yoga + Massage är en härlig kombination, yoga släpper på spänningar och stress, ger balans, rörlighet och ett ökat lugn då den kombineras med andningsövningar. 30 minuter yoga och 30 minuter svensk klassisk massage. Vi börjar med yoga som anpassas efter dig och avslutar med 30 minuters massage.

Pris: 60 minuter 

Pt-yoga
med fokus på dig, var är du idag vad har du för mål?
Vi utformar ett program just för dig.

Pris: 60 minuter 700 kr
         90 minuter 950 kr

 

OBS! Missad/Ej avbokad tid senast 12.00 dagen före debiteras med halva kostnaden.