Planera in en aktivitet på arbetsplatsen så kommer vi till er och håller i aktiviteten!
 

Hälsofrämjande aktivitet är alltid uppskattat och samtidigt en god investering i arbetsgruppen och dessutom avdragsgill!

Välj nedan vilken aktivitet som passar just er och vilken tid på dagen ni vill ha den. Alla aktiviteter anpassas efter gruppen.

Ni kanske vill ha yoga, stolsyoga, andningsövningar/mindfulness, djupavslappning mm
 

Yoga anpassas efter önskemål och arbetsgrupp, exempel nedan på 45 minuters yoga. 

Yoga 45 minuter
Börja er konferens/dag med en lätt yogaklass som en energigivare. Eller varför inte avsluta konferensen/dagen med en lätt yogaklass för att ge en skön känsla efter en lång dag. 
Lättyogaklassen är en mjuk yogaform där vi på ett lugnt sätt jobbar med olika yogapositioner som främjar rörligheten, balansen och styrkan i kroppen.
Man utgår alltid från sig själv, inga krav. Vi jobbar också med andningsövningar som hjälper till att släppa på spänningar och stress. Klassen avslutas med en stunds återhämtande vila. Alla kan vara med.

Tänk på ledig klädsel. Mattor finns att låna.
 

Träna styrka med gummiband 45 minuter Att träna med gummiband är både enkelt och bekvämt. Enkelt för att du kan ha med dig gummibandet över allt. Bekvämt eftersom du själv kan bestämma hur tuff träningn ska vara. Du kan träna hela kroppen med gummibandet. Vi går igenom ett program som du själv kan använda hemma.

Gummiband finns att låna.
 

Mindfulnesspromenad 45 minuter Vi går en 45 minuters promenad där vi stannar till vid flera tillfällen och provar på att fokusera på att vara här och nu med hjälp av våra sinnen.

Vi erbjuder stresshanteringskurs, för mera information kontakta oss.
 

Vi kan även erbjuda föreläsningar kring ämnena:

  • stress
  • hälsa
  • kost
  • smarta rörelser
  • hälsa-rörelse barn-ungdom
  • Sömn & återhämtning 
  • Andningen betydelse för hälsan
  • Motivation

 

 

För information, prisuppgift och bokning, kontakta oss.

 

Kontakt: Lena Bonander

 

Mobil: 070-5152593

 

E-post: lena.bonander@telia.com