Planering och skidor!

Så kom då snön med besked och tidigt i år! Jag var inte riktigt beredd, hade inte köpt nya skidskor!
Det gjorde jag i lördags och igår blev det en tur i Uddevalla, Bjursjöns motionsspår. Inte det bästa spåret och dessutom hunsbajs i spåret, skärpning hundägare!
Har också impulsköpt en resa till Teneriffa i December, bara så där! Ser verkligen fram emot resan.
Jag går en engelskakurs som heter VÅGA PRATA! I tisdags hade jag en yogaklass på engelska för mina kurskompisar! Jag var jättenervös men det kändes bra, jag kunde förmedla det jag ville! Kanske inte det bästa uttalet men jag vågade prata!
Jag har äntligen gjort färdigt mellandagschemat för yogan samt yogaschema för vårterminen 2017. Jag fick in anmälningar innan jag lagt ut passen och det känns väldigt roligt att det uppskattas!
Lite tråkigt med hemkommunen som inte ställer upp för oss företagare och låter oss vara med att boka lokaler. Resultatet blir att man försvinner och då blir det ett mindre utbud i kommunen. Än så länge har jag god hjälp av Folkhögskolan i kommunen som låter mig hyra lokal!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Susan Benson » Hälsa vad är det?:  ”Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ett lån? Jag är Susan Benson. Jag är..”

  • Andra » 6 veckor kvar på terminen!:  ”Letar du akut efter ett lån för att köpa ett hus? Att köpa en bil? Behöver du ..”

  • Andra » Sträcka ut ryggen!:  ”Letar du akut efter ett lån för att köpa ett hus? Att köpa en bil? Behöver du ..”

  • Andra » Planering och skidor!:  ”Letar du akut efter ett lån för att köpa ett hus? Att köpa en bil? Behöver du ..”

  • Joshua Benjamin » Cykeltur:  ”Har du letat efter finansieringsalternativ för ditt nya bostadsköp, byggande, fa..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln